resultaat

Organisaties die zich positief onderscheiden op het gebied van (integraal) gezondheidsmanagement, hebben veelal productievere mensen in dienst. Deze productiviteit en inzetbaarheid is op verschillende manieren positief te beïnvloeden. 

Ambities om nu toch echt een doorlopend en effectief gezondheidsproject te starten? Maak gebruik van de expertise van Holland Fit. Zowel procesmatig als inhoudelijk zijn wij graag betrokken. Collega's stimuleren elkaar tot gezond gedrag. Wij organiseren desgewenst de uitreiking, presentatie en een actieve start van het bedrijfsproject.

vitale organisaties

Vitale medewerkers zitten lekker in hun vel. De fitte en gezonde uitstraling beïnvloedt de organisatie positief. Een integraal bedrijfsproject maakt dit mogelijk. Communicatie uitingen spelen hierbij een belangrijke rol. Een webportaal in de eigen 'look en feel' sluit hier op aan. U realiseert zowel in- als extern een herkenbaar vitale organisatie.

betrokkenheid 

Vitale medewerkers zijn een groot goed. Met een kosteneffectief inzetbaarheidprogramma werkt u doelbewust aan vitaliteit en 'goed werkgeverschap'. Wie wil er niet werken in een zorgzame en betrokken omgeving?

Holland Fit - vitaliteitprogramma succes resultaat - case ggz breburg

voorbeeld: GGz Breburg

“Met een divers vitaliteitsprogramma biedt GGz Breburg haar medewerkers de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met vitaliteit thuis en op het werk. Bij de introductie van het programma was er veel aandacht, maar in de waan van de dag merken wij dat deze aandacht langzaam verslapt. Door het inzetten van een externe projectleider die regelmatig op de werkvloer aanwezig is, borgen wij de aandacht en blijft iedereen geprikkeld. Zo zijn we afgelopen periode bezig geweest met het opzetten van een nieuwe website van het programma ‘GGz Breburg Vitaal’," aldus Emilie Klerkx, manager opleidingen. "Als je druk bezig bent zie je soms door de bomen het bos niet meer. Prettig is het dan, wanneer iemand van buitenaf met je meekijkt en –denkt.”


Contact informatie
Actueel | :
16.08.2017

Tip van de dag

Wist je dat… 4% van de productkwaliteit in de zorg samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
04.08.2017

SER vraagt aandacht voor belang preventie

De Sociaal-Economische Raad heeft informateur Zalm met een brief gewezen op het grote belang van preventie.

13.07.2017

Zilveren Kruis vergoedt 50% van healthchecks

Hoe staat het met de algemene gezondheid van medewerkers?

11.07.2017

Van verlof- tot vakantiestress

De schoolvakantie is gestart of in aantocht, en de komende weken gaat Nederland massaal op vakantie.