Workshops

Lachyoga tijdens een vergadering, zelfverdediging met het team of kitesurfen met de afdeling? Wij helpen u graag bij het faciliteren van een aantrekkelijk trainingsaanbod en organiseren ludieke workshops. Train slim én voordelig. 

De populaire workshops op dit moment zijn:

Omgaan met werkdruk

Balans werk-privé

workshops Holland Fit, gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid

Omgaan met werkdruk wordt gemakkelijker als je weet waar jouw kracht ligt. Verken je cirkel van invloed en krijg meer grip op je werk, je omgeving en daarmee je leven. Persoonlijk leiderschap helpt beter te presteren.

'Meer grip op jezelf en je omgeving' 

Om werk en privé samen te laten gaan is het nodig prioriteiten te stellen. De balans vind je in jezelf, in je wensen, mogelijkheden en dromen. Tijdens de workshop balans werk-privé bespreek en ontvang je praktische handvatten.

‘Minder druk, druk, druk’


Zitfit


Omgaan met werkdruk

workshops zitfit - omgaan met werkdruk - Holland Fit

Fit op het werk! Leer handige oefeningen om zittend op de werkplek uit te voeren. Ontdek hoe je je buikspieren eenvoudig spant, hoe je de ogen ontspant en hoe je kramp in de vingers en handen voorkomt. Train je fit tijdens het werken.

'Combineer werk en beweging' 

Lekkerder in je vel? Omgaan met werkdruk wordt gemakkelijker als je weet waar jouw kracht ligt. Leer effectief omgaan met stress en reken af met werkdruk. 

‘Nooit meer druk, druk, druk’

 

Sleutelen aan je functie

 

Talentontwikkeling

gezondheid vitaliteit duurzame inzetbaarheid workshop jobcrafting talentontwikkeling Holland Fit

Maak werk van je werk en ontwikkel jouw droombaan met de workshop jobcrafting. Analyseer en stel persoonlijke doelen. Kijk met andere ogen naar je baan en verhoog jouw werkbeleving.

‘Boetseer je baan’

Iedereen kan werken aan en vanuit zijn of haar talent. Pak een geeltje en breng jouw sterke punten en passies in kaart. Leer je talenten in te zetten en leef dagelijks met meer energie.

‘Werk vanuit je kracht’


Energiemanagement


Hardlopen

workshops Holland Fit - energiemanagement - hardlopen

Leer energiegevers en -vreters te herkennen en hoe hier mee om te gaan. Wanneer zit jij lekker in je vel, en kun je de hele wereld aan? Wanneer zit 'alles' tegen? Werk met goede energie aan je prestaties, ontspan beter en voel je goed.

‘Werk aan en met goede energie’

Hoe wordt je een goede hardloper? Hardlopen vereist oefening, techniek en vooral een degelijke opbouw. De training helpt zowel beginners als gevorderden goed op weg. Bouw een verantwoorde training op.

‘Werken aan mijn conditie’


Mindfulness (100% aandacht)


Gezond gewicht

workshops Holland Fit - mindfulness - gezond gewicht

Beter leren genieten? Mindfulness helpt je hierbij. Tijdens deze sessie leer je focussen op het hier en nu. Je aandacht is doelgericht, je ervaart wat je op dat moment voelt. Daarbij stimuleer je nieuwsgierigheid, openheid en acceptatie.

‘Bewust en aandachtig in het moment’

Een goed en gezond gewicht is belangrijk. Het hebben van over- of ondergewicht brengt risico’s met zich mee. Wat zeggen verschillende waardes over je gezondheid? Hoe is dit te beïnvloeden? Ontvang gerichte tips voor een gezond(er) leven.

‘Meet, leer en pas toe’

Contact informatie
Actueel | :
22.05.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 15% van de klanttevredenheid in de bouwnijverheid samenhangt met de betrokkenheid van de medewerkers?
14.05.2018

Nieuwe ESF-ronde voor de deur

Pak deze kans voor jouw bedrijf of instelling!

26.04.2018

Avans Hogeschool kiest voor Holland Fit

Eind september wordt gestart met healthcheck-programma voor medewerkers van Avans Hogeschool.

26.04.2018

Leefstijlgeneeskunde biedt het meeste perspectief op medische en financiële winst

Potentieel van leefstijlgeneeskunde – preventief én curatief – is ongekend groot.