samenwerking

Wij werken graag samen bij de realisatie van onze missie. Dat gebeurt op dagbasis met klantorganisaties en uitvoeringsexperts. Wij geloven in onze eigen kracht en die van onze partners. Uiteindelijk dient de gebruiker meerwaarde te ontlenen aan onze dienstverlening.

Gezonde Werkvloeren, JOGG, Holland Fit, duurzame inzetbaarheid

JOGG en Holland Fit lanceerden samen vitaliteitplatform Gezonde Werkvloeren. We streven naar een werkomgeving waarin vitaliteit de normaalste zaak van de wereld is. Waar de gezonde keuze de gemakkelijke keuze is. Samen dragen we bij aan een gezondere samenleving. Het platform biedt gratis tools om gezondheid en vitaliteit op de werkvloer te stimuleren.

http://www.gezondewerkvloeren.nl

Voor de uitvoering van het werkvermogensonderzoek maakt Holland Fit gebruik van de Work Ability Index. De Nederlandse licentie wordt uitgegeven door kwaliteitsinstituut Blik op Werk. Dit keurmerk draagt bij aan een leven lang gezond en met plezier werken, aan het werk blijven en werk verkrijgen.Voor nieuws en achtergronden over de Work Ability Index gaat u naar de website.

www.blikopwerk.nl

Holland Fit, Oval, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, keurmerk

Brancheorganisatie OVAL bundelt de krachten van dienstverleners op het terrein van werk, loopbaan en vitaliteit. Leden leveren een bijdrage aan duurzame inzetbaarheid, arbeidsmobiliteit, kwaliteit van werk en leven en productiviteit van mensen. Het OVAL lidmaatschap staat voor een professioneel hoogwaardige manier van werken, goede kwaliteit van dienstverlening, transparante afspraken en resultaat.

www.oval.nl

Human Company is hét bedrijfspsychologisch adviesbureau voor het evalueren van (potentiële) medewerkers. Samen maken we de verbinding tussen loopbaan en vitaliteit, wordt HR kennis ontsloten en combineren we de krachten in procesmanagement. Nieuwe wetgeving inzake de WbP, het borgen van privacy en het beveiligen van persoonsgegevens vragen (gezamenlijke) organisatiekracht.

www.humancompany.nl

Contact informatie
Actueel | :
18.01.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 2% van de klanttevredenheid in het onderwijs samenhangt met de scholing van de medewerkers?
17.01.2018

Weblog: ik kan de Elfstedentocht winnen!

Wat doe je in de winter als je verknocht bent aan fietsen? Dan zit je op weeronline.nl jezelf op te vreten.

17.01.2018

Arbeidsvoorwaardennota: balans en innovatie

Cao's moderniseren om de waarde van
het instrument voor de toekomst te kunnen behouden? 

02.01.2018

SCP: we slapen niet minder dan voorheen

Aangenomen werd dat we tegenwoordig minder tijd hebben voor onszelf.