Aniek Aarsman

Aniek Aarsman Holland Fit


Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?
Practice what you preach, dat geldt zeker hier bij Holland Fit. Niet alleen voor klantorganisaties werkt Holland Fit aan de vitaliteit van werkend Nederland. Ook voor haar eigen organisatie zorgt Holland Fit voor vitale medewerkers. Elke dag een gezonde lunch op het kantoor, verstelbare bureautafels en een frisse en groene werkomgeving. Dat kan ik enorm waarderen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik graag een sportieve uitdaging aan. Een obstacle run, zoals Mud Masters, vind ik een mooi doel om voor te trainen. Spannende hindernissen en ploeteren door de modder. Je komt zeker met vieze kleding thuis. Naast sportief bezig zijn ga ik ook vaak op ontdekkingstocht bij foodtruck festivals, bij een nieuw restaurant of probeer ik zelf een gerecht uit. Dit doe ik het liefste samen met vrienden of familie.


Hoe vind jij balans in het leven?
Mijn bourgondische leefstijl compenseer ik door ook gezonde keuzes te maken in mijn voeding en door regelmatig te bewegen. Een leuk combinatie, vind ik. Zo door de dag heen probeer ik zoveel mogelijk te bewegen. Je ziet mij eerder de trap nemen, dan de lift. Mijn mind houd ik in balans met meditatie en regelmatige bedtijden, wat in het weekend wel eens de mist in gaat.

Wat is jouw zakelijke doelstelling?
Mijn doel is het realiseren van mooie projecten voor Holland Fit. Ik wil een steentje bijdragen aan gedragsverandering en daardoor de vitaliteit van medewerkers bij onze klantorganisatie verhogen. En natuurlijk wil ik mezelf blijven ontwikkelen in mijn werkzaamheden bij Holland Fit.

Wie inspireert jou?
Ik krijg inspiratie van mensen die gaan voor wat ze willen bereiken en daarbij goed zichzelf kunnen zijn.

Wat is jouw favoriete sportmoment?
Het behalen van de 15 km finish in Porto. De zon, de omgeving, de sfeer en de
aanmoediging van alle toeschouwers. Een hele toffe ervaring! Maanden van trainen werd beloond met een mooie prestatie! < Team Holland Fit

Contact informatie
Actueel | :
18.03.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 12% van de omzet in de industrie samenhangt met de betrokkenheid van de medewerkers?
27.02.2018

Weblog: Gezondheid, dat overkomt je toch?

Genoeg redenen om het je te laten overkomen door je kop in het zand te steken.

27.02.2018

Erik Steenbakkers maakt overstap van NS naar Holland Fit

Nieuwe directeur Holland Fit

27.02.2018

Heeft het bedrijfsrestaurant invloed op de gezonde keuze?

Organisaties kunnen hun bedrijfsrestaurant zo inrichten dat werknemers eerder voor gezond voedsel kiezen, zonder ongezondere opties weg te halen.