Bert Westerveld

Bert Westerveld, Holland Fit

Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?
Als coach spreek ik deelnemers meestal over zeer persoonlijke thema´s. Hiervoor is het nodig om in een veilige sfeer verbinding te maken. Vanuit deze verbinding kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan het verbeteren van de balans in iemands leven. De energie die dit oplevert voor de persoon in kwestie, geeft mij weer veel energie.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik hou erg van roeien, hardlopen en wielrennen. Ter compensatie eet ik graag bitterballen op het terras met mijn vriendin.

Hoe vind jij balans in het leven?
Inmiddels weet ik van mezelf waar ik energie van krijg en wat me energie kost.  Ik doe dus vooral dingen waar ik energie van krijg. 

Wat wordt jouw succesmoment dit jaar?
Hopelijk is dat er meer dan één. Ik ervaar telkens een succesmoment als ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan de verbeterde balans in andermans leven.

Wie inspireert jou?
Het klinkt misschien een beetje gek: ik zoek meestal inspiratie bij mezelf. Als ik een situatie in mijn leven anders wil hebben, dan ben ik meestal geneigd er voor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk verandert.  Dat is natuurlijk niet altijd makkelijk, en soms duurt het even, maar ik put dan uit eigen kracht en inspiratie.

Wat is jouw favoriete sportmoment?
Voor hun eigen thuispubliek slaagt de lichte mannen dubbeltwee van Groot Brittannië er niet in om goud te winnen. De Britten liggen wel de hele race voor. Ze kunnen het goud ruiken, maar op de streep worden ze geklopt door de Denen. Totale uitputting en desillusie. Geen seconde blij met zilver. Het enige wat ze eigenlijk willen doen, is keihard huilen en dat doen ze dan ook bijna. Dit is voor mij wat topsport zo ontzettend gaaf maakt. 

Contact informatie
Actueel | :
18.01.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 2% van de klanttevredenheid in het onderwijs samenhangt met de scholing van de medewerkers?
17.01.2018

Weblog: ik kan de Elfstedentocht winnen!

Wat doe je in de winter als je verknocht bent aan fietsen? Dan zit je op weeronline.nl jezelf op te vreten.

17.01.2018

Arbeidsvoorwaardennota: balans en innovatie

Cao's moderniseren om de waarde van
het instrument voor de toekomst te kunnen behouden? 

02.01.2018

SCP: we slapen niet minder dan voorheen

Aangenomen werd dat we tegenwoordig minder tijd hebben voor onszelf.