Karlijn van Leeuwen

Karlijn van Leeuwen, Holland Fit


Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?

Dat we met een bevlogen team ons iedere dag inzetten voor de vitaliteit en inzetbaarheid van werkend Nederland. We brengen een groot deel van de week door op het werk. Het ervaren van werkplezier, zingeving en energie is essentieel om goed te kunnen blijven presteren. Een gezonde geest in een gezond lichaam draagt hieraan bij. Mooi dat we hier met onze programma’s een bijdrage aan kunnen leveren!

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Sporten (zowel in teamverband als individueel). Het liefst met een competitie element. Ik houd ervan om onder druk het beste uit jezelf te halen. Of deze druk nu wordt opgelegd door een teamcoach of door mezelf voorafgaand aan een hardloopwedstrijd.


Wat is jouw zakelijke doelstelling?

Met een team van ambitieuze professionals werken wij dagelijks hard voor de vitaliteit van een ander. Mijn jaar is een succes als ik mijn collega’s kan helpen nét dat beetje slimmer te kunnen werken en een positieve bijdrage kan leveren aan hun vitaliteit.

Wie inspireert jou?

Ik kan met veel plezier luisteren naar mensen die vol enthousiasme vertellen over hun passie. Ik heb bewondering voor mensen die ooit op een zolderkamer aan de slag zijn gegaan met het bedenken van hun droom en zo als kleine startup een goedlopend bedrijf zijn opgestart. Dat vraagt visie, doorzettingsvermogen en kunnen omgaan met tegenslagen.

Hoe vind jij balans in het leven?
Soms kan een druk werk- en privéleven je even bij de keel grijpen. Door af en toe even stil te staan en te relativeren, zal je merken dat het allemaal best mee valt :-)

Wat is jouw favoriete sportmoment?
Het enthousiasme van sommige sportverslaggevers bij historische sportmomenten kan mij echt kippenvel geven. De spanning en emotie die je hoort bij verslaggevers als Hans van Zetten (finale Epke Zonderland 2012), Gio Lippens (valpartij Tour de France 2015) en Olav Mol (Grand Prix-zeg Max Verstappen 2016) vind ik enorm aanstekelijk.
< Team Holland Fit

Contact informatie
Actueel | :
18.01.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 2% van de klanttevredenheid in het onderwijs samenhangt met de scholing van de medewerkers?
17.01.2018

Weblog: ik kan de Elfstedentocht winnen!

Wat doe je in de winter als je verknocht bent aan fietsen? Dan zit je op weeronline.nl jezelf op te vreten.

17.01.2018

Arbeidsvoorwaardennota: balans en innovatie

Cao's moderniseren om de waarde van
het instrument voor de toekomst te kunnen behouden? 

02.01.2018

SCP: we slapen niet minder dan voorheen

Aangenomen werd dat we tegenwoordig minder tijd hebben voor onszelf.