Tijs van der Hulst

Tijs van der Hulst


Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?
De directe zichtbaarheid van resultaten. De trots van mensen die je spreekt over het feit dat vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op de agenda staat. Daarnaast krijg ik energie van de intrinsieke motivatie van de HR manager om écht wat te veranderen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Leuke dingen ondernemen met mensen waar ik van hou. Daarnaast zelf sporten en het volgen van actualiteit. Ik kan genieten van een middagje Radio1.

Hoe vind jij balans in het leven?
Activiteiten ondernemen waar ik energie van krijg. Na een uurtje wielrennen heb ik juist méér energie om klusjes op te pakken die móeten.


Wat is jouw zakelijke doelstelling?
Realiseren van effectieve en nieuwe tools ten behoeve van duurzame inzetbaarheid. Daarnaast het gat nog kleiner maken tussen de sportfaciliteit en de medewerker. Als voorbeeld de Amerikaanse college cultuur: sporten is net zo vanzelfsprekend als slapen en eten.


Wie inspireert jou?
Elon Musk, topman van SpaceX en Tesla. Vertaalt zijn visie naar daden en is al jaren de meest gedreven ondernemer op aarde. Wanneer hij een nieuwe productie start krijgt schijnbaar moeiteloos de investeerders mee. Hoe hij vanuit nieuwe invalshoeken tegen zaken aankijkt vind ik echt heel tof.


Wat is jouw favoriete sportmoment?
Het oogcontact tussen Lasse Schöne en de debuterende Abdelhak Nouri in de wedstrijd Ajax vs Willem II (5-0). Tegen de afspraken in eist Nouri de vrije trap op. Alles wat sport zo mooi maakt zit in dit oogcontact: kameraadschap, vertrouwen en lef. < Team Holland Fit

Contact informatie
Actueel | :
18.03.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 12% van de omzet in de industrie samenhangt met de betrokkenheid van de medewerkers?
27.02.2018

Weblog: Gezondheid, dat overkomt je toch?

Genoeg redenen om het je te laten overkomen door je kop in het zand te steken.

27.02.2018

Erik Steenbakkers maakt overstap van NS naar Holland Fit

Nieuwe directeur Holland Fit

27.02.2018

Heeft het bedrijfsrestaurant invloed op de gezonde keuze?

Organisaties kunnen hun bedrijfsrestaurant zo inrichten dat werknemers eerder voor gezond voedsel kiezen, zonder ongezondere opties weg te halen.