vacatures (1)

Wees welkom bij Holland Fit. Wij gaan voor enthousiaste en gedreven teamleden en verwachten van jou een professionele en inhoudelijke achtergrond. Belangrijk: veel vaardigheden zijn te leren. Kennis kun je vergaren. Ben jij supporter van fitheid en inzetbaarheid?

Vacature

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vacature

> Klant- en projectmanager (m/v) met een vitaal hart

Holland Fit brengt vitaliteit binnen handbereik.

Onze dienstverlening is mensenwerk en vereist passie op het preventief versterken van de gezondheid van werkend Nederland. In teams dragen wij hier iedere dag met veel energie, ambitie en plezier aan bij. Het team Klanten zoekt een nieuwe gedreven collega.

Holland Fit biedt je een veelzijdige baan in een kleurrijk landelijk werkveld. Als klant- en projectmanager plan en organiseer je de dienstverlening voor onze klanten. Je staat in het hart van Holland Fit, bent verantwoordelijk, regelt, stuurt (bij), begeleidt, faciliteert, rapporteert en zorgt voor een verrassende positieve ervaring.

Samenwerkend, commercieel sensitief en slagvaardig werk je nauwgezet in een digitaal ingerichte werkomgeving. Doorzettingsvermogen, daadkracht en passie is vereist om deel uit te maken van ons team Klanten.

Reageer indien je beschikt over:

> Sterk organiserend vermogen
> Operationele hands on mentaliteit
> Aantoonbaar 3 tot 5 jaar succesvolle vergelijkbare B-to-B werkervaring
> Passend HBO/WO werk- en denkniveau
> Gezonde commerciële gedrevenheid

Holland Fit biedt je heldere arbeidsvoorwaarden inclusief bonusregeling en persoonlijk ontwikkelbudget. Lijkt het je een uitdaging om met ons te bouwen aan een gezond werkend Nederland?

Stuur dan je sollicitatiebrief met curriculum vitae naar: Karlijn van Leeuwen 
K.vanleeuwen@hollandfit.nl.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Contact informatie
Actueel | :
18.03.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 12% van de omzet in de industrie samenhangt met de betrokkenheid van de medewerkers?
27.02.2018

Weblog: Gezondheid, dat overkomt je toch?

Genoeg redenen om het je te laten overkomen door je kop in het zand te steken.

27.02.2018

Erik Steenbakkers maakt overstap van NS naar Holland Fit

Nieuwe directeur Holland Fit

27.02.2018

Heeft het bedrijfsrestaurant invloed op de gezonde keuze?

Organisaties kunnen hun bedrijfsrestaurant zo inrichten dat werknemers eerder voor gezond voedsel kiezen, zonder ongezondere opties weg te halen.