advies gezonde leefstijl

Samen met een coach aan
de slag met vitaal gedrag

Persoonlijke trajecten

Een zetje in de rug

Een betere balans tussen werk en privé, 5 kilo afvallen of stoppen met roken? Ontwikkel gezonde gewoontes tijdens een persoonlijk traject onder begeleiding van een vitaliteitscoach. Medewerkers kiezen hun eigen vitaliteitsdoel in overleg met de coach. Samen maken zij een actieplan waar de medewerker mee aan de slag gaat. Het persoonlijke traject is gericht op activatie, vaardigheden en het ontwikkelen van nieuw gedrag. Het versterken van eigen regie staat centraal, de coach ondersteunt tijdens dit proces. De 1-op-1 begeleiding zorgt voor een hoge impact met een grote kans op succes.

picto-traject

 

Traject op maat: van basis tot intensief

coach gezonde leefstijl

Afhankelijk van de behoefte wordt de begeleidingsvorm(en) en de duur van het traject bepaald. Er is altijd een intake en een evaluatie met on- en offline contactmomenten gedurende het traject. Bij het basis traject ligt de nadruk op informatie, bewustwording en het sturen naar leerdoelen. Het intensieve traject richt zich nadrukkelijk op gedragsverandering van de deelnemer en het aanleren van vaardigheden. Bij bestendiging gaat het over het vasthouden van het aangeleerde vitale gedrag.

 

Samen aan de slag met vitaliteit?

Laten we kennismaken

Ook aan de slag met vitaliteitsmanagement binnen jouw organisatie? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Erik kijkt graag samen wat de behoefte is en hoe verbeteringen te realiseren zijn.

E-mail Erik