lunchwandelen | Holland Fit

Online vitaliteitsplatform  voor fitte en blije medewerkers

Een online vitaliteitsplatform voor al jouw diensten!


Fitte, vitale medewerkers zijn energieker en leveren over het algemeen betere prestaties. Via het online vitaliteitsplatform van HollandFit bied je werknemers 24/7 de mogelijkheid tot (sport)aanbod in de directe omgeving. Denk daarbij aan David Lloyds club en Natuurlijk Sportief. Daarnaast vind je maandelijks leefstijlacties, content en informatie om gedurende het jaar te werken aan vitaliteit. We werken samen met enkele samenwerkingspartners, zoals Wandel.nl om een volledig aanbod te bieden. Nog mooier is het dat iedere werknemer de mogelijkheid heeft om via online trainingen te werken aan een specifiek onderdeel van zijn of haar gezondheid. Denk aan meer bewegen of het verbeteren van je voedingspatroon.

Ervaar het zelf. Ben jij benieuwd of het vitaliteitsplatform iets voor jouw organisatie is? Vraag dan vrijblijvend een demo aan.

Korte zelftests
Korte zelftests

 

Wat levert het vitaliteitsplatform op?

  • Kostenbesparing en focus voor jou als werkgever. Wij nemen al het werk uit handen!
  • Continue nieuwe inspiratie om veilig en gezond te werken
  • Bewustwording van eigen gezondheid
  • In eigen tempo werken aan verbeteren vitaliteit werknemers
  • Blijvende verandering van gedrag op bewegen, voeding, alcohol, ontspanning en slapen.

Wat is er nog meer mogelijk op ons vitaliteitsplatform?

Het vitaliteitsplatform bestaat uit verschillende modules, in overleg wordt bepaald welke inhoud van het platform het beste aansluit bij de wensen en behoeften. Voeg bestaande interventies en bedrijfseigen aanbod toe voor een bedrijfsspecifiek platform. Denk aan arbovoorzieningen, stoelmassages of bedrijfsfitness. De look & feel van het platform wordt waar mogelijk ingericht naar de huisstijl van de organisatie. De mogelijkheden tot maatwerk zijn ruim. Volledige communicatie- en projectsupport maakt altijd onderdeel uit van het programma.

Portal vitaliteit

 

 

 

zwemmen gezonde werkvloer

Waarom sporten via het vitaliteitsplatform?

De online omgeving biedt de mogelijkheid om direct te kiezen voor meer bewegen! Voordelig sporten bij de sportschool in de buurt? Met korting een les yoga uitproberen? Of 2 saunakaartjes voor de prijs van 1? Meer dan 1300 sportaanbieders zijn bij ons aangesloten, waardoor een medewerker altijd profiteert met een van de volgende acties:

  • gratis kennismakingslessen
  • speciale aanbiedingen
  • korting op het afsluiten van een sportabonnement of strippenkaart

Wij blinken uit in vitaliteitscoaching en support

Ons vitale team is zeven dagen per week beschikbaar voor vragen. Denk daarbij aan informatie inwinnen over een abonnement. Net zoals een nieuwe suggestie voor de sportschool bij jou in de buurt of vragen over het vitaliteitsplatform. De collega’s van HollandFit gaan direct voor je aan de slag. Voor gratis advies kun je online contact opnemen met onze coaches. Vraag Joske alles over hoe je gezond kan eten, aangezien zij hier expert in is. Hetzelfde als Gooitzen op het gebied van stress. Evenals Bert als energiecoach en vele anderen.

online-support

 

 

Samen aan de slag met vitaliteit?

Laten we kennismaken

Ook aan de slag met vitaliteitsmanagement binnen jouw organisatie? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Erik kijkt graag samen wat de behoefte is en hoe verbeteringen te realiseren zijn.

E-mail Erik