lunchwandelen | Holland Fit

Werken aan vitaliteit wanneer
jou dat uitkomt

Online vitaliteitsplatform

Op elk moment

Fitte, vitale medewerkers zijn energieker en leveren over het algemeen betere prestaties. De eerste stap op de weg naar een gezonde leefstijl is bewustwording. Het online vitaliteitsplatform van Holland Fit met informatie, tests, acties en (sport)aanbod in heel Nederland motiveert medewerkers.

Lees alles over het online vitaliteitsplatform in onze brochure:

Download brochure

Korte zelftests
Korte zelftests

 

interventies vitaliteitsbeleid

 

Wekelijkse activering

Iedere maand worden diverse acties georganiseerd in de vorm van bijvoorbeeld een buikspierchallenge, vegaweek of slaapdagboek met persoonlijk advies. Twee keer per maand ontvangen de medewerkers een nieuwsbrief met de maandelijkse acties. De acties activeren medewerkers om zelf of samen aan de slag te gaan. Zo blijft het programma leven binnen de organisatie.

Platform op maat

Voeg bestaande interventies en bedrijfseigen aanbod toe voor een bedrijfsspecifiek platform. Denk aan arbovoorzieningen, stoelmassages of bedrijfsfitness. De look & feel van het platform wordt waar mogelijk ingericht naar de huisstijl van de organisatie. De mogelijkheden tot maatwerk zijn ruim. Volledige communicatie- en projectsupport maakt altijd onderdeel uit van het programma.

Portal vitaliteit

 

zwemmen gezonde werkvloer

Breed en voordelig aanbod

Voordelig sporten bij de sportschool in de buurt? Met korting een les yoga uitproberen? Of 2 saunakaartjes voor de prijs van 1? Profiteer altijd van gratis kennismakingslessen, speciale aanbiedingen en aantrekkelijk voordeel. Medewerkers kunnen met gemiddeld 25% voordeel bij meer dan 1.250 locaties in Nederland terecht.

Vragen en support

Onze deskundige klantenservice is 7 dagen per week beschikbaar voor vragen. Vragen over een abonnement? Een nieuwe suggestie voor de sportschool bij jou in de buurt? De collega’s van Holland Fit gaan direct voor je aan de slag. Voor gratis advies kunnen de online coaches geraadpleegd worden. Bijvoorbeeld een voedingsdeskundige, fysiotherapeut of energiecoach.

online-support
Stel je vraag aan een coach

 

 

Samen aan de slag met vitaliteit?

Laten we kennismaken

Ook aan de slag met vitaliteitsmanagement binnen jouw organisatie? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Erik kijkt graag samen wat de behoefte is en hoe verbeteringen te realiseren zijn.

E-mail Erik