vitaliteitsbeleid organisatie

Invulling geven aan een duurzame inzetbaarheidsbeleid binnen jouw organisatie?

Bouwen aan een gezondheidscultuur?

Invulling geven aan een duurzame inzetbaarheidsbeleid binnen jouw organisatie? Bouwen aan een gezondheidscultuur? Maak gebruik van de expertise van Holland Fit. Dagelijks werken wij aan de vitaliteit van werkend Nederland. Sinds 2005 zijn we uitgegroeid tot een partner voor vele bedrijven en duizenden medewerkers.

 


Elk programma of project is anders. Het inzetten van geschikte interventies is belangrijk. Welke passen bij de organisatie? Hoe kun je meer collega’s bereiken dan de bekende enthousiastelingen en écht activeren? Hoe geef en benut je handvatten? Wij denken graag met je mee en gaan voor gezamenlijk succes.

Bewezen effectief

We helpen, begeleiden en inspireren mensen om gewoonten te vernieuwen, te verbeteren of aan te passen. Leidinggevenden geven we handvatten om vanaf morgen duurzaam aan de slag te gaan. En versterken daarmee de duurzame inzetbaarheid en productiviteit in organisaties.

gezondheid werkvloer staan

 

De jarenlange ervaring van Holland Fit in professionele diensten voor vitaliteit en inzetbaarheid maakt onze organisatie flexibel, daadkrachtig en efficiënt. Klanten waarderen onze dienstverlening met een 8+.
 

advies

 

Onderzoek en analyse

Kwantitatief onderzoek
Op basis van onze vitaliteitscan en healthcheck brengen wij inhoudelijk organisatie advies uit.

Naar de onderzoeken

Kwalitatief onderzoek
Concreet en maakbaar advies gebaseerd op verdiepend onderzoek in organisatie en op team, individueel niveau.

Vraag naar de mogelijkheden

Samen aan de slag met vitaliteit?

Laten we kennismaken

Ook aan de slag met vitaliteitsmanagement binnen jouw organisatie? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Erik kijkt graag samen wat de behoefte is en hoe verbeteringen te realiseren zijn.

E-mail Erik