productiviteit werknemers

Samen met collega’s werken aan vitaliteit

Teamactiviteiten

Samen aan de slag

Buiten sporten met een gezamenlijke bootcamp, een workshop gezonde voeding volgen of tips opdoen voor een betere balans tussen werk en privé? Dat is leuk en leerzaam!

Met onze trainingen en workshops organiseren we een leerzaam evenement voor het hele team.  Wij hebben een aantrekkelijk aanbod van laagdrempelige activiteiten. Kies zelf een activiteit die bij jouw organisatie past.

Fitband-workout

 

Trainingen en workshops

Workshops of trainingen vormen een onderdeel van de gezondheidsinterventies en zijn een nuttige aanvulling voor het vitaliteitsprogramma. Collega’s gaan samen aan de slag met ontwikkeling. In onze workshops en trainingen
 

vinden we het belangrijk om deze groepsdynamiek ook te benutten. De bijeenkomsten bevatten in alle gevallen een combinatie van kennis, interactie en doen. Hieronder volgt een greep uit de thema's die wij aanbieden:
 

Gezonde voeding
Over gezond eten bestaan tal van feit en fabels. Hoe weet je nu waar je mee aan de slag moet? Tijdens deze interactieve sessies behandelen we praktische do’s en don’ts.

voeding gezonde leefstijl

 

Bioritme en slaap
Goed slapen is één van de belangrijkste herstelmechanismen. De kwaliteit van slaap wordt echter nog wel eens onderschat. Een combinatie van theorie, inspiratie en tips.

slaap gezonde leefstijl

 

Energiemanagement
Alles is energie. Energienemers (thuis of op het werk) kunnen enorm hinderlijk zijn en je vitaliteit negatief beïnvloeden. Leer focussen op de bronnen die energie geven.

energie gezonde leefstijl

 


Balans werk-privé
Overwerken? Het werk 'mee naar huis nemen'? Tijdens deze workshop leer je je werk beter in te delen en bewuster te worden van je werk-privé balans.

balans gezonde leefstijl

 


ZitFit
Zitten is het nieuwe roken? Tijdens deze sessie leer je om je (bureau)stoel te gebruiken als fitnessapparaat. Een praktische en actieve workshop.

zitfit

 


Werken vanuit talent
Als je werkt vanuit je talent dan geeft dat energie. Waar liggen jouw talenten? En hoe kun je deze nu inzetten in de huidige job? Laat je inspireren en kom in actie.

talentontwikkeling gezonde leefstijl

 

 

Samen aan de slag met vitaliteit?

Laten we kennismaken

Ook aan de slag met vitaliteitsmanagement binnen jouw organisatie? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Erik kijkt graag samen wat de behoefte is en hoe verbeteringen te realiseren zijn.

E-mail Erik