vitalitiet medewerkers

Coaching leidinggevende. Hoe vitaal ben jij?

Leidinggevenden traject

Zorgen voor vitaal gedrag

Leidinggevenden zijn cruciaal in het beïnvloeden van het gewenste (gezonde) gedrag. Leidt jouw team met meer impact naar resultaat. Start nu met een groepstraining coaching leidinggevende.

teamleiding traject advies

Waarom deelnemen aan leidinggevende traject?

Neem jij pauzes als je aan het werk bent? Medewerkers worden beïnvloedt door het gedrag van de leidinggevende. Vandaar dat het zo belangrijk is om het goede voorbeeld te geven. Later zal dit uitbetalen in succesvol leiderschap. Na afloop van deze training weet je hoe je acceptatie voor je vitaliteitsplannen krijgt. Hoe je werknemers motiveert en enthousiasmeert om het beste uit zichzelf te halen. Als gevolg van jouw leiderschap, lukt het om de omgeving positief te veranderen.

Wat levert de training jou op?

Je bent al een aantal jaar leidinggevende of manager. Je hebt regelmatig gesprekken met jouw medewerkers en je probeert het thema leefstijl onder de aandacht te brengen. En toch zijn er van die momenten dat je daar meer mee wilt doen. Dat je het gevoel hebt dat je er niet alles uithaalt wat erin zit. Je twijfelt of je het wel goed aanpakt. Als leidinggevende wil je je verder ontwikkelen tot een vitale leider. Hoe je dat doet? Een eerste stap is het volgen van deze training. De training levert je onder andere het volgende op:

  1. Je vergroot je persoonlijke effectiviteit als leidinggevende
  2. Je werkt vanuit een integrale visie op vitaliteit
  3. Na deze training heb je een hele set aan interventies die je op de juiste momenten kunt inzetten om verandergedrag te realiseren.
  4. Je weet hoe voorbeeldgedrag de sleutel is tot een succesvol vitaliteitsbeleid
  5. Intensieve training die versterkt wat er al in jou aanwezig is.
  6. Inzicht in je eigen werkvermogen en behoud van vitaliteit.
  7. Praktische tips en de nieuwste kennis op verandermanagement.
  8. Na deze training weet je hoe je persoonlijke bewustwording, activatie en bestendiging van gezond gedrag bij medewerkers kan behouden en verbeteren
     

Meer weten of aanmelden voor coaching leidinggevende?

Ontwikkel jezelf tot een vitale leider. Meld je nu direct aan of neem contact op met Erik voor meer informatie.

Ook aan de slag met vitaliteitsmanagement binnen jouw organisatie? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Erik kijkt graag samen wat de behoefte is en hoe verbeteringen te realiseren zijn.

E-mail Erik