subsidie & innovatie

Bevlogenheid en inzetbaarheid van mensen kun je als organisatie bevorderen. Met passende keuzemogelijkheden en eigen regie van medewerkers lukt dit vaak. Vanuit het Europees Sociaal Fonds worden met regelmaat subsidietrajecten ingezet.

ESF Duurzame Inzetbaarheid 2018 - bedrijven/instellingen

Op 2 mei 2018 werd de ESF-regeling Duurzame inzetbaarheid voor bedrijven en instellingen aangekondigd. De aanvraagperiode loopt van 25 juni 2018, 09.00 uur, t/m 29 juni 2018, 17.00 uur. Voor het thema Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven en instellingen is dit aanvraagtijdvak 15 miljoen euro beschikbaar vanuit het Europees Sociaal Fonds.

Bedrijven en instellingen kunnen een subsidieaanvraag indienen om mensen langer en productief aan het werk te houden. Een aanvrager kan de helft van de projectkosten gesubsidieerd krijgen, tot een bedrag van maximaal € 12.500 per project, op voorwaarde dat deze zelf de andere helft van de projectkosten financiert. 

Uitsluitend volledige subsidieaanvragen zullen in behandeling worden genomen. Holland Fit informeert je graag verder over mogelijke invulling van de subsidie. Ook kunnen we de aanvraag en administratie voor je verzorgen. Neem voor meer informatie contact op via 010 – 280 7080 of info@hollandfit.nl en inventariseer de mogelijkheden.

ESF Duurzame Inzetbaarheid - praktijkvoorbeelden (organisaties)

U bent bij Holland Fit aan het juiste adres voor de aanvraag en uitvoering van uw inzetbaarheidsprogramma: 

  1. Kennis en ervaring 
    Holland Fit heeft specifieke kennis en ervaring met deze subsidieregeling. Zo heeft u als organisatie weinig omkijken naar vaak de minder leuke aspecten van subsidies. De administratieve rompslomp nemen wij grotendeels uit handen.
  2. No cure, no pay aanvraag 
    Wanneer de gezamenlijke aanvraag ondanks de zorgvuldige afstemming niet wordt goedgekeurd, worden er geen kosten in rekening gebracht voor support bij de aanvraag. 100% van de door ons verzorgde aanvragen is toegekend. 
  3. Waar voor je geld 
    De jarenlange ervaring van Holland Fit in professionele diensten voor vitaliteit en inzetbaarheid maakt onze organisatie flexibel, daadkrachtig en efficiënt. Klanten waarderen onze dienstverlening met een 8+. 

Neem contact op via 010 - 280 7080 of info@hollandfit.nl.

ESF Duurzame Inzetbaarheid 2017 - sectoren

Op 6 juli 2017 werd de ESF-regeling Duurzame inzetbaarheid voor regio's en sectoren aangekondigd. De aanvraagperiode liep van 25 september 2017, 09.00 uur, tot en met 13 oktober 2017, 17.00 uur. Voor het thema Duurzame Inzetbaarheid voor regio’s en sectoren was dit aanvraagtijdvak 12,5 miljoen euro beschikbaar vanuit het Europees Sociaal Fonds.

De sectorale subsidie is onder meer inzetbaar voor het bevorderen van gezond, veilig en vitaal werken en het voorkomen van werkstress en burn-out. Een goede fysieke en mentale gezondheid zijn belangrijke voorwaarden voor duurzame inzetbaarheid en een goede werksfeer. Een gezonde leefstijl zorgt voor minder verzuim, een hogere productiviteit en inzetbaarheid.

Holland Fit voert sinds 2015 onder meer binnen de sector luchtvaart het programma 'fit for the job' en begeleidt meer dan 1.000 medewerkers om vitaal te zijn en blijven. Bekijk de 'lessons learned' en lees de case 'Werken is bewegen' van Holland Fit en Schiphol Group.  

Welke sectoren mogen we nog meer bedienen? Neem voor meer informatie contact op via info@hollandfit.nl

Holland Fit, ESF subsidie, duurzame inzetbaarheid regio's en sectoren
Contact informatie
Actueel | :
19.12.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 1% van de winst in de industrie samenhangt met de scholing van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.

20.11.2018

Nederlanders eten steeds gezonder

Positief nieuws over het Nederlandse voedingspatroon naar aanleiding van onderzoek RIVM.