Duurzame inzetbaarheid:

50% van de kosten gesubsidieerd

Duurzame inzetbaarheid gaat over het gemotiveerd, gezond en productief houden van medewerkers. Als organisatie kun je dit bevorderen en op een positieve manier beïnvloeden, door passende interventies aan te bieden en de eigen regie van medewerkers te stimuleren. Eén van de doelen van de Europese Unie (EU) is het stimuleren en verbeteren van de werkgelegenheid in Europa. Het Europees Sociaal Fonds (ESF)

investeert in de kansen van mensen op de arbeidsmarkt. Door te investeren in werkenden wordt gezorgd dat zij zich gemakkelijker kunnen aanpassen aan de veranderingen op de arbeidsmarkt. Middels aandacht voor vitaliteit, scholing en sociale innovatie, ondersteunt het ESF de mobiliteit van deze mensen op de arbeidsmarkt nu en in de toekomst.

ESF regeling

Ter bevordering van duurzame inzetbaarheid kunnen bedrijven en instellingen een subsidieaanvraag indienen om mensen langer en productief aan het werk te houden. De subsidie bedraagt 50% van de projectkosten, tot een bedrag van maximaal € 12.500.  Het eerstvolgende tijdvak om een ESF subsidie aanvraag in te dienen opent zich tussen 8 t/m 12 april 2019.

Kosteloos aanvragen

 

esf

Enkele resultaten

Klantverhalen met ESF
 

Samenwerken met Holland Fit

Holland Fit is de aangewezen partner om mee samen te werken! Voor zowel de aanvraag en verantwoording van de ESF aanvraag alswel de uitvoering van het project hebben wij de kennis en ervaring in huis.

Kennis en ervaring
Holland Fit heeft specifieke kennis en ervaring met deze subsidieregeling. Zo heeft u als organisatie weinig omkijken naar vaak de minder leuke aspecten van subsidies. De administratieve rompslomp nemen wij grotendeels uit handen.

No cure, no pay aanvraag
Wanneer de gezamenlijke aanvraag ondanks de zorgvuldige afstemming niet wordt goedgekeurd, worden er geen kosten in rekening gebracht voor support bij de aanvraag. 100% van de door ons verzorgde aanvragen is toegekend.

Waar voor je geld
De jarenlange ervaring van Holland Fit in professionele diensten voor vitaliteit en inzetbaarheid maakt onze organisatie flexibel, daadkrachtig en efficiënt. Klanten waarderen onze dienstverlening met een 8+.


Actie: laat de aanvraag kosteloos verzorgen

Is jouw interesse gewekt en wil je graag verder praten over de mogelijkheden van Holland Fit voor jouw organisatie? Plan dan direct een afspraak. Maak je vóór 15 maart een afspraak met één van onze adviseurs, dan verzorgt Holland Fit de aanvraag voor jullie organisatie volledig kosteloos. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op.

Meer informatie?

Laat je gegevens achter