header

Vitaliteitsprogramma bij Euro Caps

Binnen deze jonge en snel groeiende organisatie met inmiddels bijna 300 medewerkers is een duidelijke behoefte om mensen op een vitale en gezonde manier te laten werken. Met de oprichting van een projectteam ‘Duurzaam Inzetbaar ’ is een eerste stap gezet in de richting van een vitalere organisatie.

In de zomer van 2018 heeft Euro Caps Holland Fit ingeschakeld voor het vormgeven van een bedrijfseigen vitaliteitsprogramma, genaamd 'Euro Caps Topfit'.

Healthcheck als 0-meting

Het eerste doel van het programma was om bewustwording rondom vitaliteit en gezondheid te creëren onder de medewerkers door het duiden van kansen en risico's. Ondersteund door een aansprekende communicatiecampagne is gestart met een healthcheck op locatie. Het persoonlijke advies na afloop van de healthcheck met de adviseur geeft extra inzicht in de resultaten en de medewerker krijgt gelijk gerichte tips en adviezen om aan de slag te gaan.

 

Euro Caps

 

Klant aan het woord

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. De projectmanager van Holland Fit heeft het project van A tot Z begeleid en hielp ons dit traject goed op poten te zetten. De lijntjes waren kort, zodat we snel konden schakelen. De workshops waren interessant en voegden echt wat toe voor onze mensen en de activiteiten waren goed zichtbaar en werden professioneel begeleid. Aangezien wij in ploegendienst werken was het soms even puzzelen om alles in 10 dagen te kunnen aanbieden,

maar uiteindelijk hebben we een mooi programma neergezet waar de reacties zeer positief over waren. In 2019 gaan wij dit het Topfit programma verder uitbreiden, graag weer met de hulp van Holland Fit!”

Miranda de Jager
HR Advisor

Medewerkers Euro Caps

 

Euro Caps Topfit 10-daagse

In navolging van de healthchecks werd de Euro Caps Topfit 10-daagse gehouden. Gedurende twee weken stond de werkvloer van Euro Caps in het teken van vitaliteit. Zo werden er diverse workshops met als thema ‘Fit in de nacht’ georganiseerd voor de medewerkers in ploegendienst, was er dagelijks een stoelmasseur aanwezig voor een relaxmomentje en werd er fanatiek gesport tijdens de bootcamp. 

Deelnemer aan het woord

"Tijdens de Topfit 10-daagse heb ik een gesprek met de vitaliteitscoach gehad, van wie ik specifieke tips heb  meegekregen op basis van mijn persoonlijke behoefte waarmee ik snel actie heb kunnen ondernemen.  Al met al ben ik zeer tevreden over de manier waarop Holland Fit is omgegaan met het hele traject, top!"

Mark
Werkzaam in het productieproces

 

 

Euro Caps productie

 

 

Samen aan de slag met vitaliteit?

Laten we kennismaken

Ook aan de slag met vitaliteitsmanagement binnen jouw organisatie? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Erik kijkt graag samen wat de behoefte is en hoe verbeteringen te realiseren zijn.

E-mail Erik

Andere klantverhalen

Randstad vitaliteit


Randstad Groep Nederland

Randstad heeft al enkele jaren een vitaliteitsprogramma lopen, met o.a. een vitalteitsplatform en vitaliteitsscan voor haar medewerkers

Lees het klantverhaal
Overleg Provincie Noord-Holland en Holland Fit


Provincie Noord-Holland

Binnen de activiteiten van haar vitaliteitsbeleid heeft de provincie eind 2018 haar medewerkers een healthcheck (PMO) aangeboden.

Lees het klantverhaal