Actueel

06.10.2017

Sportmiddag: Krachtpatsers!

Samen met onze klant GWOC organiseerden we een sportmiddag voor stoere medewerkers (m/v).

Sinds 2015 is Holland Fit als vitaliteitspartner nauw betrokken bij het GWOC Vitaal-programma. Met diverse activiteiten is sterk ingezet op bewustwording, gezond leven en zelf aan de slag gaan. In 2016 bestond dat onder andere uit een kick-off van het programma van dat jaar, healthchecks voor bijna alle medewerkers, 1-op-1 trajecten met de coach en online support. Ook zijn diverse workshops georganiseerd. Na een workshop fysieke belastbaarheid, een nieuwjaarsontbijt, een workshop bioritme, is gekozen voor een sportieve, stoere en vooral leuke afsluiting met de work-out ‘krachtpatsers’.

Op 27 september organiseerde Holland Fit een geslaagde sportieve middag in sportpark Rooswijk, onder de rook van het Tata-Steel complex in IJmuiden. 13 mannen en 2 vrouwen haalden het uiterste uit zichzelf tijdens de outdoor work-out, onder begeleiding van een personal trainer.

Om de industriële touch vast te houden, zijn voor de oefeningen diverse attributen gebruikt, waaronder autobanden, tractorbanden en gereedschapskisten met materiaal. Na het intensieve sporten met 9 verschillende oefeningen had iedereen weer zin om vaker buiten te sporten: missie geslaagd.

Contact informatie
Actueel | :
18.06.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 11% van de omzet in de zakelijke dienstverlening samenhangt met de betrokkenheid van de medewerkers?
24.05.2018

Holland Fit is AVG-proof

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG vervangt de huidige privacywetgeving Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

14.05.2018

Nieuwe ESF-ronde voor de deur

Pak deze kans voor jouw bedrijf of instelling!