Actueel

18.10.2018

Van werkstress naar werkplezier

De Week van de Werkstress staat dit jaar in het teken van werkplezier. Hoe haal je plezier uit je werk? En wat is de rol van werkplezier in het voorkomen van werkstress?

Van 12 t/m 15 november 2018 vindt de 5e editie van de Week van de Werkstress plaats. De afgelopen jaren is veel aandacht besteed aan het herkennen van de symptomen van werkstress en de gevolgen zijn van werkstress. Dit jaar ligt de focus op preventie en het vergroten van werkplezier.

Werkplezier is belangrijk voor iedereen. Het zorgt voor productieve werknemers en voorkomt dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress. Sommige halen werkplezier uit een goede sfeer onder collega’s, anderen door te blijven leren, of door elke dag nieuwe uitdagingen te zoeken. Er zijn ook mensen die werkdruk prima aankunnen zolang ze voldoening uit het werk halen. Juist nu de economie groeit en de krapte op de arbeidsmarkt toeneemt, is het belangrijk om samen met je medewerkers te investeren in die buffers tegen werkstress.

De Week van de Werkstress is een geschikt moment om werkstress binnen de organisatie op de agenda te zetten. Tijdens deze week geven experts inspiratie en concrete tools om echt aan de slag te gaan met het vergroten van werkplezier in organisaties. Holland Fit organiseert tijdens deze week ook extra activiteiten om werkstress bespreekbaar te maken. Zoals een online test om jouw stressniveau te meten, persoonlijk advies om de balans tussen werk en privé te vinden en thema workshops op locatie.

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het vlak van werkstress en werkplezier? Neem dan contact met ons op via 010-280 7080 of via service@hollandfit.nl.  

Contact informatie
Actueel | :
21.11.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
30.10.2018

ESF subsidie in de praktijk: HOYER Vitaal

De ESF subsidie wordt ingezet ter bevordering van duurzame inzetbaarheid. Het klantverhaal van HOYER illustreert een voorbeeld van inzetbaarheid in een fysiek belastbare job uit de praktijk.

18.10.2018

Van werkstress naar werkplezier

De Week van de Werkstress staat dit jaar in het teken van werkplezier. Hoe haal je plezier uit je werk? En wat is de rol van werkplezier in het voorkomen van werkstress?