Laatste ESF-ronde staat voor de deur!

ESF subsidie duurzame inzetbaarheid

De vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers kun je als organisatie bevorderen door in te zetten op een beleid gericht op duurzame inzetbaarheid. Nederland heeft vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF) geld beschikbaar gesteld hiervoor. Onder het thema Duurzame Inzetbaarheid kunnen bedrijven en (overheids)instellingen subsidie aanvragen voor projecten die bijdragen het stimuleren van vitaliteit en inzetbaarheid.

De helft van de kosten gesubsidieerd
Een aanvrager kan de helft van de projectkosten gesubsidieerd krijgen, tot een bedrag van maximaal € 12.500 per project. Een mooie impuls om van start te gaan met een vitaliteitsproject of huidige initiatieven te verdiepen. Wat te denken van een vitaliteitsonderzoek voor medewerkers, het begeleiden van leidinggevenden of coachtrajecten op het gebied van leefstijl, energie of ontwikkeling?

Actie: plan nu een afspraak en ontvang korting!
Is jouw interesse gewekt en wil je graag verder praten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Plan dan direct een afspraak. Maak je vóór 15 maart een afspraak en gaan wij samen het project uitvoeren, dan verzorgt Holland Fit de subsidie-afhandeling en administratie (t.w.v. € 2.500,-) voor jouw organisatie met 50% korting.

De subsidie kan aangevraagd worden van 8 t/m 12 april 2019.