In de spotlight: Suzanne Raven

Suzanne op het strand

HF collega in de spotlight

In deze rubriek stellen we alle collega's van HollandFit 1 voor 1 aan je voor. Ze vertellen wat ze doen binnen de organisatie, hoe zij zelf fit en vitaal blijven en delen hun beste tip. Vandaag vitaliteitsadviseur Suzanne Raven.

Wat doe je bij HollandFit?
Ik werk bij HollandFit als vitaliteitsadviseur. Dat betekent dat het overgrote deel van mijn werkzaamheden bestaat uit langsgaan bij klanten door heel Nederland om gezondheidschecks uit te voeren bij hun medewerkers. Aan de hand van de resultaten geef ik advies waar de werknemer direct mee aan de slag kan. Heel gevarieerd en uitdagend werk dus!

Hoe zorg je dat je fit&vitaal blijft?
Wat betreft voeding probeer ik een goede balans te bewaren tussen gezonde voeding en af en toe iets ongezonds. Verder sport ik 4 keer per week en als het kan ga ik bijna altijd lopend of fietsend ergens heen.

Heb je nog een leuke (vitale) tip?
Probeer kleine doelen te stellen en niet gelijk je hele leefstijl te willen omgooien. Elk stapje is er één en daar mag je trots op zijn. Dit zal je helpen om gemotiveerd te blijven en op lange termijn grotere stappen te maken.

Wat is jouw guilty pleasure?
Uiteten gaan vind ik echt heerlijk. Ik ga elke week denk ik wel minimaal 1-2 keer uiteten. Bijna altijd ergens anders, ik vind het leuk om verschillende keukens uit te proberen. Eén van mijn favorieten van afgelopen tijd: Ethiopisch bij Viva Afrika (en dan de vegetarische mix voor 2 personen), echt een aanrader!

Benieuwd wie er nog meer bij HollandFit werken? Lees hier meer over ons energieke team.

Op de hoogte blijven van de rubriek 'HF collega in de spotlight'? Volg ons op LinkedInInstagram of Facebook!