Nieuwe collega's gestart bij Holland Fit!

vitaliteit adviseur vitaliteitsadviseurs Holland Fit gezondheidmanagers

Sinds december zijn Bart de Mol en Madelon Schouten werkzaam als adviseur bij Holland Fit. Na een uitgebreide interne training was begin januari het moment daar: een interne audit. We vinden het belangrijk om een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen met de healthchecks. Daarom wordt elk jaar een interne audit afgenomen om te kijken of onze adviseurs deze kwaliteit kunnen leveren en om te bepalen waar  verbetering mogelijk is. Alle adviseurs hebben de audit gehaald!

Eerste healthcheck
Nu, eind januari, hebben zowel Bart als Madelon hun eerste healthchecks afgenomen bij deelnemers. Hoe dat hen bevallen is? Bart: ‘’Het is interessant om te zien hoe elke deelnemer op zijn/haar eigen manier bezig is met vitaliteit ‘’. Tijdens een healthcheck worden een aantal fysieke metingen gedaan. Zo wordt er een vingerprik gedaan om de suiker- en cholesterolwaarden vast te stellen. Er wordt gekeken naar de lichaamssamenstelling door lengte, gewicht, vetpercentage, buikomvang en BMI te meten. Vervolgens wordt er nog een stress-en-ontspanningstest afgenomen. De resultaten worden direct besproken met de deelnemer. Deze krijgt na afloop ook een rapport toegestuurd met de resultaten en adviezen.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor een healthcheck zijn voor jouw organisatie en medewerkers? We gaan graag met je in gesprek! Neem contact met ons op  via 010-280 7080 of via service@hollandfit.nl.