We leven momenteel in een moeilijke en onzekere periode vanwege het Coronavirus. Zowel fysiek als mentaal zul je voor nieuwe situaties en uitdagingen staan. Juist nu is goed voor jezelf en voor je medewerkers zorgen ontzettend belangrijk. Gelukkig biedt deze situatie ons ook nieuwe inzichten en helpt om gewoonten te doorbreken. Aandacht voor vitaliteit en gezondheid is ook heel goed mogelijk zonder fysiek contact. Onze online dienstverlening biedt diverse kansen om nu het verschil te maken.

VITAAL thuiswerken


platform

Online vitaliteitsplatform

Ook vanuit huis blijven werken aan je vitaliteit en een gezonde leefstijl? Dat kan met toegang tot ons online vitaliteitsplatform. Hier vind je het grootste aanbod van kennis, activiteiten en acties op gebied van vitaliteit op 1 plek. Het platform bevat o.a.:

 • Professionele online workouts;
 • Iedere week nieuwe content;
 • Tips omtrent thuiswerken;
 • Diverse coaches online raadplegen;
 • Nieuwsbrief met inspirerende acties.

Vraag een demo account aanLees meer over het platform


Gezondheidsonderzoek_Hollandfit

Online scan of onderzoek

Een online vitaliteit- of inzetbaarheidscan is een vragenlijst over thema's als energie en werk, leefstijl en werkvermogen. Het invullen is eenvoudig en kan op ieder moment vanaf ieder device. De medewerker ontvangt direct een persoonlijke terugkoppeling. De scan kan dienen als invulling van het PMO en/of voor individuele bewustwording. Een digitaal adviesgesprek over de resultaten behoort tot de mogelijkheden.

 • Vitaliteitscan met individuele digitale terugkoppeling per mail;
 • Optioneel een individueel online adviesgesprek met een van onze coaches;
 • Online werkplekcheck met onze deskundigen.

Meer over onze onderzoeken


coaching

Individuele coaching

Juist nu zijn er voor medewerkers veel uitdagingen op het gebied van vitaliteit. Denk maar aan voldoende bewegen nu de sportclubs dicht zijn, de balans tussen werk en de kinderen opvangen, onvoldoende ontspanning door gebrek aan sociale contacten etc. Tijdens persoonlijke (online) gesprekken met een vitaliteitscoach ga je aan de slag met een persoonlijk vitaliteitsdoel en individueel actieplan. De 1-op-1 begeleiding zorgt voor een hoge impact met een grote kans op succes.

 • Individuele coachgesprekken gericht op algemene vitaliteit of op een specifiek thema zoals voeding, beweging of energie;
 • Trajecten gericht op gedragsverandering en het aanleren van nieuwe vaardigheden.

Bekijk de mogelijkheden


workshops

Workshops

Online vergaderen doen we tegenwoordig volop. Waarom dan niet ook online ontspannen met collega’s of juist online actief aan de slag? Een deel van ons workshop aanbod is ook geschikt om digitaal aan te bieden.

 • Energiemanagement;
 • ZitFit;
 • Workout/bootcamp training;
 • Gezonde voeding.

Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken 


werkplekscan

(Thuis)Werkplek scan

Met de online (thuis)werkplek-check adviseert onze werkplekadviseur de werknemer bij het zo goed mogelijk inrichten van zijn thuiswerkplek, ook als hij geen ingerichte kantoorwerkplek heeft. Vragen die aan bod komen: Waar in huis kun je het beste werken? Hoe voorkom je klachten aan nek, rug, en schouders? Wat is de beste werkhouding? En welke hulpmiddelen kun je gebruiken? Uiteraard is er alle ruimte om vragen van de werknemer te beantwoorden. 

Neem contact op voor meer informatie 


thuiswerken

In deze Corona-tijd aan de slag met vitaliteit?

Wij kunnen je nu helpen

Wil je meer informatie over onze online dienstverlening? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Digitaal uiteraard.

E-mail ons