Werkend Nederland:

Energiek & Vitaal

Werkend Nederland helpen zo energiek en vitaal mogelijk te worden en te blijven. Dat is waar wij voor gaan. Het faciliteren en stimuleren van gezonde keuzes, waardoor vitaal gedrag binnen handbereik komt, is waar wij ons dagelijks voor inzetten.

Onze waarden

Onze belangrijkste waarden in alles wat we doen:

Professioneel
Wij stimuleren eigen regie door ruimte voor ontwikkeling en focus op persoonlijke energie. Door onze professionele aanpak, waar  ontwikkeling en communicatie centraal staan, garanderen wij een hoge kwaliteit van onze diensten en producten.

professioneel

 

Samen
Met ons energieke team streven we om samen met de klant te kijken naar maatwerk oplossingen, passend binnen de organisatie. Naar wens kan dit aansluiten bij reeds bestaande faciliteiten op het gebied van vitaliteit.

Samen

 

Resultaat
Onze gedrevenheid en passie om mensen te helpen een vitale(re) leefstijl te hanteren, levert een zichtbaar resultaat op. Medewerkers met een gezonde leefstijl zijn vaak fitter, beter belastbaar en gaan met meer plezier aan het werk.

Resultaat

 

 

Samen aan de slag met vitaliteit?

Laten we kennismaken

Ook aan de slag met vitaliteitsmanagement binnen jouw organisatie? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Erik kijkt graag samen wat de behoefte is en hoe verbeteringen te realiseren zijn.

E-mail Erik