Jeroen van Zwieten

Jeroen van Zwieten, Holland Fit


Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?

Het verzinnen en inzetten van nieuwe acties voor onze gebruikers en klanten. Liefst schetsen in de vroege morgen en de rest van de dag realiseren. De energie die dan loskomt geeft veel voldoening. Als een project vervolgens succesvol blijkt, loop ik weer even met een smile.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Dat laat zich raden: sporten. Ik ben verslingerd aan volleybal. Teamsport leert je veel. Topsport geeft nog een extra dimensie om zowel fysiek, mentaal als emotioneel te presteren. Welbeschouwd blijft het een spel waarbij volwassen mensen zich, in een korte broek, druk maken om een bal. Toch voelt dat tijdens een potje heel anders.

Hoe vind jij balans in het leven?

Het workaholic-bestaan is gelukkig wel voorbij.


Een goede balans vinden tussen de vele uitdagingen van het leven lukt elk werkjaar iets beter. Soms loop ik mezelf en directe omgeving nog wel voorbij, maar zowel mijn lichaam als vrienden geven dan voldoende signalen.

Wat is jouw zakelijke doelstelling?

Als team de beste b-to-b dienstverlener van Nederland zijn op het gebied van vitaliteit.

Wat wordt jouw succesmoment dit jaar?

Dat ik op een verjaardag een mij onbekende Fitpashouder enthousiast hoor vertellen dat het nu lukt om een gezondere leefstijl te hanteren.

Wie inspireert jou?

Vrijwel alles dat positief is in mijn omgeving. Hoeveel en wie hangt af van je eigen opnamevermogen. Dat verschilt van dag tot dag bij mij. Hoe meer balans, des te beter de absorptie.

Wat is jouw favoriete sportmoment?
Mijn favoriete sportmoment is het bekronen van jarenlange inzet door de Nederlandse Volleyballers in Atlanta 1996. Een van mijn 1e werkstukjes op de basisschool ging over de Olympische Spelen. Dat de lange mannen vervolgens de gouden plak binnenhalen blijft fantastich.

< Team Holland Fit 

Contact informatie
Actueel | :
23.06.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 15% van de productiviteit in de handel samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
21.06.2018

Let op: volgende week aanvraagperiode ESF

Wij attendeerden u al eerder: het aanvraagtijdvak zal zijn vanaf as maandag 25 juni 2018, 09:00 uur, t/m vrijdag 29 juni 2018, 17:00 uur.

21.06.2018

Eieren in de bedrijfskantine?

Het Voedingscentrum geeft het advies is om 2 tot 3 eieren per week te eten.

21.06.2018

Gezondere levensstijl in basispakket

Maatregelen om een gezondere levensstijl te ontwikkelen, komen volgend jaar in het basispakket van de zorgverzekering.