Joske Sturkenboom

Joske Sturkenboom, Holland Fit


Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?

Dat ik vanuit mijn functie de mogelijkheid heb om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Door middel van workshops, coachgesprekken en adviezen kan ik hen weer een stap verder helpen. De diversiteit van de werkzaamheden en het enthousiaste team werken zeer motiverend.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Sport staat tijdens en na het werk centraal. Ik ben fanatiek aan het fietsen en hardlopen en doe voor beide sporten aan verschillende evenementen en tochten mee. Sport geeft mij gezelligheid, uitdaging, ontspanning en beweging.


Wat wordt jouw succesmoment?

Mijn doelstelling is om mezelf te blijven ontwikkelen en zoveel mogelijk mensen direct of indirect te begeleiden naar een actievere en gezondere leefstijl. Tevens wil ik mijn steentje bijdragen aan het uitvoeren en uitbreiden van onze dienstverlening.

Wat is jouw favoriete sportmoment?
Mijn favoriete sportmoment laat zich raden: het Nederlands volleybalteam dat de Olympische gouden medaille wint in Atlanta. Ook het zwemmen van Maarten van der Weijde (2008) en het roeien van de mannen 8 zijn voor mij mooie en bijzondere sportmomenten. Met de spanning in je eigen lijf achter de televisie, dat maakt het voor mij uniek.

Wie inspireert jou?
Er is niet één persoon die mij inspireert of mijn grote held en voorbeeld is. Veel mensen kunnen dit overbrengen op allerlei gebieden. Een lach kan al wonderen doen. Inspiratie doe ik spontaan op.
< Team Holland Fit
 

Contact informatie
Actueel | :
18.06.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 11% van de omzet in de zakelijke dienstverlening samenhangt met de betrokkenheid van de medewerkers?
24.05.2018

Holland Fit is AVG-proof

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG vervangt de huidige privacywetgeving Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

14.05.2018

Nieuwe ESF-ronde voor de deur

Pak deze kans voor jouw bedrijf of instelling!

26.04.2018

Avans Hogeschool kiest voor Holland Fit

Eind september wordt gestart met healthcheck-programma voor medewerkers van Avans Hogeschool.