Ramón Putzer


Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?

Diverse leuke opdrachten betreffende communicatie en vormgeving komen mijn kant op. Van het neerzetten van een nieuwe huisstijl tot het realiseren van de beursstand. Buiten mijn werkzaamheden, spreekt de verscheidenheid van producten binnen het thema vitaliteit mij aan.

Hoe vind jij balans in het leven?
Ik haal voldoening uit mijn werkzaamheden en zorg er voor dat ik regelmatig en op tijd ga ontspannen, bijvoorbeeld sporten of met vrienden stappen. Daardoor blijf ik in evenwicht.
 
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ontwerpen en fotografie zijn mijn passies. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de tennisbaan. ’s Winters ga ik naar de Alpen om te snowboarden. Meer weten over mijn passie voor fotografie?


Wat is jouw zakelijke doelstelling?

Met Fitpas maken we grote stappen voorwaarts. Mijn doelstellingen en succesmoment hangen daarmee samen. Ik wil een aanzienlijke bijdrage leveren aan dit vitaliteitsportaal en het tot een groot succes maken.

Wie inspireert jou?
Mensen die mij inspiratie bieden zijn kunstenaars als Erwin Olaf, René Knip en Minke Themans. Roger Federer, Josef Kiprich en Shawn White zijn mijn sporthelden.

Wat is jouw favoriete sportmoment?
Roger Federer die in 2009 voor de 6e keer Wimbledon won. Hij kreeg zijn vijftiende Grand Slam titel, waardoor hij Pete Sampras achter zich liet en een nieuw record vestigde. Later won hij voor de 4e maal de Australian Open en daarmee zijn 16e Grand Slam overwinning.
< Team Holland Fit
 

Contact informatie
Actueel | :
23.06.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 15% van de productiviteit in de handel samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
21.06.2018

Let op: volgende week aanvraagperiode ESF

Wij attendeerden u al eerder: het aanvraagtijdvak zal zijn vanaf as maandag 25 juni 2018, 09:00 uur, t/m vrijdag 29 juni 2018, 17:00 uur.

21.06.2018

Eieren in de bedrijfskantine?

Het Voedingscentrum geeft het advies is om 2 tot 3 eieren per week te eten.

21.06.2018

Gezondere levensstijl in basispakket

Maatregelen om een gezondere levensstijl te ontwikkelen, komen volgend jaar in het basispakket van de zorgverzekering.